| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já bych ho prostě vzala a hotovo,dudlík ve 3letech se mi zdá moc~;).
Vysvětlila,že dudlík je jen pro malé děti,bude chodit do školky atd. atd.,poslat ho třeba nějakému miminku nebo dát..
Někdo ho ustřihne a postupně stříhá,až není žádný.
Záleží to na vás, ne na dítěti-to by si ho nechalo nejraději pořád~;). Vy si musíte být jisti,že dudlík prostě už nebude a uvidíte,že se to podaří. Trauma mít nebude,takových dětí by bylo...

Každopádně musíte být důslední a vydržet. to se holt jinak nedá. NEDAT a řev vydržet,pár dnů to trvat bude,ale jak povolíte,bude to stále dokola. Já osobně bych tak dlouho tedy dudlík nenechala-už jen z důvodu zubů..a pak to odnaučování je samozřejmě horší a horší. my ho měli do dvou let a pak jsem nekompromisně řekla DOST. Dali jsme dudu do obálky a poslali ho jako po panu pošťákovi mladší holčičce kamarádky. týden byl tragický-ani ne řevem,ale při usínání pusu nezavřel a mlel třeba hodinu a půl,něměl se jak uklidnit. pak se intervaly zkracovaly a byl klid.
tak hodně štěstí!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.