Přidat odpověď
Dcera dudlik odhodila ked mala 1 rok, uz ho nechcela, napinalo ju na zvracanie. Syn bol horsi oriesok, bol na nom doslova zavisly. Od malicka vela plakal a jedine co zaberalo bol dudlik. Teda dost sme sa zapotili kym vobec nejaky dudlik akceptoval. Akoze povedat ze lepsie na dudlik neucit je pekne ale ked mimino reve cely den a noc tak nieco sa vymysliet musi. A fakt lepsi dudel ako palec.
Dala som mu cas do 3 rokov, postupne som sa snazila aby mal dudel len na spanie ale nepomahalo, skor sa to zhorsovalo. Ked sa blizili 3 narodeniny napadlo ma ze velmi chce jednu hracku, draha Hotwheels a ze by ju mozno za dudel vymenil. Tak sme isli do Dracika, manzela poslala s detmi vybrat hracku a s predavackou som sa dohodla ze mu akoze zoberie dudliky a da hracku. Prebehlo to v pohode, maly fakt nateseny jej dal dudliky a mal drahu. Vsetko OK kym nesiel spat, potom sa zacal po dudliku zhanat ale zahovorila som to ze je uz velky a dudliky nemame lebo ostali v Draciku. Tak aj poplakal ale pochopil, ze v noci do Dracika nepojdeme, lebo je zamknute a je noc. Tak sme sa dohodli, ze pojdeme dalsi vikend no a dovtedy na dudlika zabudol.
Předchozí