Insulo, samozřejmě může už být pozdě ve smyslu, že prostě už je srdečně i fyzicky u jiné, potom opravdu každá rada drahá. Nicméně upravit se, začít dbát víc o svoji vizáž, dělat mu pomyšlení(jídlem...), určitě si s ním promluvit, dát mu pocit hlavy rodiny a přitom všem zkoušet svádět přece není úplně tak těžké
Když to nevyjde, tak min. vím, že jsem se pokusila...
Já jsem se k mailům jisté slečny oblbující mého muže když jsem čekala druhou dceru dostala čirou náhodou. O to víc jsem byla vycvaknutá a rozčarovaná, a tak jsem na nic nečekala a volala jsem manželovi (tenkrát byl pracovně v Rakousku). První co mi řekl bylo, že o nic nejde, že i proto mu dotyčná píše na mail, kam mám přístup... Něco mi vysvětlil po telefonu, pak jsme se pohádali po ICQ a pro mě to byly nejhorší 3 dny v životě-pořád se mi zdálo, že jeho "NE" v těch mailech není tak nějak jak bych představovala já... Ale rozhodla jsem se že budu bojovat, a tak jsem první volala kamarádovi, co on na to (smál se, že chlap nidky jakoukoliv ženskou nepošle do háje hnusně, ale vždycky si chce jakoby nechat otevřená zadní vrátka) zruinovala jsem manžílkovi za odměnu
účet(kadeřnice a melíry, drahé kvalitní šmínky, nové triko...). Vrátil se domů, probrali jsme, co ho žere (žralo ho hlavně to, že jsme se ocitli na slepé koleji, kdy jsme spolu řešili jen provozní záležitosti domácnosti, dcery a jeho pocit, že se málo často milujeme...). Některé věci jsem si uhájila, některé jsem oberečela ale pak mu dala za pravdu a on taky některé věci pochopil; navštívili jsme jedny hodně dobré známé, kterým už je přes šedesát a popovídali si s nimi o praktikách mladé slečny studentky, která mému muži psala o tom, jak s ním chce být jen kamarádka a přitom ho zvala na noc k sobě na koleje do Prahy a do kina, posílala mu v záhlaví dopisů svůj tělesný portrét focený v noci... prostě mezi řádky jsem já četla "chci o Tebe bojovat a je mi více méně šumák, že už máš dítě, těhotnou manželku" -potřebovala jsem, aby mu někdo další potvrdil, co cítím já jako žena a že i já jsem byla mladá a nějaké zbraně jsem používala... i když teda chraň bůh ženatí a zadaní byli pro mě absolutní tabu- hold tak jsem byla vychovaná
No u nás to nakonec dobře dopadlo a manžel poslal dotyčné nakonec sms ve znění, že jí děkuje za zlepšení našeho vztahu... Od tý doby se opravdu pořád snažím dávat pozor na to, abysme byli spolu i bez dětí... byť jsou to opravdu z většiny převážně večery a noci a abych si hlídala, kdy jsme se milovali a případně si hodila jeden den nohy nahoru a šetřila se pro manžílka
Je ale fakt, že když manžel odjíždí na kurz, tak se vždycky po kurzu ptám, která tentokrát chce k nám do rodiny, coby rodinná přítelkyně