| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

souhlasím s tím, že kde není sex, jsou dřív nebo později velké problémy.
ale vlastní zkušenost s odhalováním nevěry.....
záleží, jako všechno, na povaze, ale "neřešit, nehledat, nepátrat" může radit buď člověk který nikdy ani náznakem danou situaci nezažil nebo je opravdu hodně silná osobnost.
k první usvědčující SMS jsem se v manželově telefonu dostala úplnou náhodou, vlastně mi ho sám dal, že potřebuje nutně někomu napsat a ať to za něj udělám, že nemá čas.... ten pocit když jsem to četla byl strašný,ale ustála jsem to, jen vystrčila radarová tykadýlka.
uběhl nějaký čas a já si byla vnitřně jistá, že má opravdu milenku. A tak jsem to udělala. To co tady většina odsuzuje - vlezla do mobilu, projela ICQ. a jistota byla na světě. A bylo mi líp. Že je to ponižující? není to ponižující jen se to nedělá. Mnohem víc než to že má někde bokovku mi vadilo to, že ze mě dělá úplnou blbku. Stojím před ním s usvědčující SMS v telefonu,chci vysvětlení a on mi do očí lže! To je ponižující. Já jsem udělala jen to, že jsem četla něco co nebylo pro mně /a co si budem nalhávat,jeho mínus že po sobě nezahladil stopy/
Převařovat se, strojit se, svádět chlapa u kterýho tušíte že právě obtáhnul nějakou jinou..... no je na mně silná káva a to tedy neumím. Pravdu nějak zpracuju ale nejistotu ne.
a závěr: milenku poslal k vodě a užíváme si po 15 letech opět krásný manželtsví se sexem lepším než kdykoliv předtím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.