| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žena má pro odhalení nevěry intuici a většinou velmi přesnou, hmotný důkaz se málokdy sežene. Myslím, že tvá intuice ti jasně řekla, jak je to, ale zase on zapírá, to je dobré pro tebe, chce být s tebou, tohle je pro něj jen o tom šťouchnutí, bez citů, bez lásky, možná si tím dokazuje, že je pořád sexy, že je to prostě samec, zvedá si tak sebevědomí a je mu jedno, že je to na tvůj úkor, aspoň v tu danou chvíli o tom nepřemýšlí, jestli vůbec:-), chlapi to tak nerozebírají vím i toto bolí, je to ponižující, jsme tak vychovány žít v monogamním páru a ne jak v Africe dělit se o manžela s dalšíma 3 či více manželkami. Taky si těžko rozumem vysvětluji, že muži to mají daný geneticky, to tak možná tak chlácholím kamarádku, sama mám pak vztek, že ten můj se neumí ovládat, že si jde za šukáním jinam, ačkoliv sex měl dle libosti, možná právě to byla chyba. Já se učím žít s tím, že ten můj úprostě je kurevník a nezmění se dá chvilku pokoj, ale zase se to u něj projeví. U žádné nebyl na snídani, do rána se vrátil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.