Přidat odpověď
Šmoulinko, souhlasím, že pokud "to ví", tak je to pravda. Ale přitlačit ke zdi .... ten můj zatloukal až do poslední vteřiny. Nikdy by nekáplnul božskou.
Elemi. Plácáš se v tom - a není to myšleno ve zlém. to rozhodně ne.Žádná ti nemůžeme dát radu nebo návod, jak z toho ven. Cestu si budeš muset najít sama.
Vždycky jsem tvrdila, že kdyby mě manžel podvedl, tak že spolu zkončíme. A když na to došlo??? Ani na vteřinu mě nenapadlo ho vyhodít, ani na okamžik jsem to nebrala jako konec. Já která dokážu být velmi histerická jsem najednou byla klidná, zcela racionální. Vůbec jsem nebrečela, vůbec jsem nekřičela. a ještě ten večer kdy to prasklo jsem si s ním užila naprosto úžasný sex. Překvapila jsem sama sebe, ale takový je prostě život. neříkám že jsem to neobrečela, netvrdím, že to nebylo chvíli těžké....
Nemůžeš se celé dny užírat tím, že tě podvádí, to se za chvíli zblázníš. Ale ani se ho nemůžeš ptát. Jsem přesvědčená, že ti bude lhát. Pravdu na dotaz jestli má milenku podle mne řekne jenom chlap, který to chce doma zabalit a začít jinde znovu. Ti ostatní, co to mají jako povyražení zatloukají.
Předchozí