rozhodně bych k očnímu šla co nejdříve!!! ono šilhat můžou dětičky když jsou třeba unavené, ale také to může být počátek něčeho vážnějšího - např. tupozrakost. ta se dá rozcvičit pouze pokud se na ní přijde co nejdříve! manžel je tupozraký a moje děti jsou na očním sledované preventivně od mala. no a já šla jako doprovod té mladší a brýle jsem si přinesla domů taky... :-(
na Budějovické v Praze je ortoptika, kde vyšetřují dětičky od 6 měsíců. je to přístrojem, který udělá v podstatě vteřinové blik blik a je výsledek. což je super. my byly s naší 2 a půl roku starou cácorkou a je to o dost šetrnější než rozkapávat očíčka. jsme na hranici, kdy je to ještě v normě, ikdyž má jedno očíčko o půlku dioptrie slabší...
Pokud jste z Prahy, tak můžu vřele doporučit Dr. Machálkovou na Lužinách.M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.