20 dkg másla - rozehřát 20 dkg moučkového cukru (může být i méně) 10 dkg jemné kokosové moučky (pozor, aby to nebyla ta hrubší) 10 dkg rozinek umletých na masovém mlýnku Všechno se smíchá a po částečném zchladnutí se přidá 1 dl rumu. Pokud se zdá moc husté, může se přidat ještě rum nebo příp. kondenzované mléko.
Tahle náplň je dobrá třeba i na slepování perníkových srdíček, které se pak shora polejou čokoládovou polevou. Díky rumu se tím pečivo krásně provoní.
Jiná náplň, která nám chutná - kávový krém.
Uvařit hodně hustý pudink ze 400 ml mléka + 2 vanilkových pudinků. Nechat vychladnout (semtam zamíchat). Změklé máslo (250 g) vyšlehat s medem nebo cukrem podle chuti, postupně přidávat pudink a vyšlehat krém. Nakonec podle chuti přidat jemně mletou zrnkovou kávu (je lepší než instantní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.