Přidat odpověď
Bosorko,
proč myslíš, že jí neřekl, že o nich vím? Já bych si právě myslela, že klidně říct mohl. Nevím, jak moc odděluje nás a je dva. Tohle, co píšeš: "A co si ona myslí? Co si může asi tak myslet, když je v naprosto stejné situaci jako ty? Ona mu přece taky toleruje že je jí nevěrný- s tebou- nebo ne? Ona mu taky toleruje, že od ní odchází- k tobě-a že nemá jen ji...." tak, takhle pojmout mě to nikdy nenapadlo a docela mi to, žes to napsala pomohlo vidět to trochiu jinak. Na druhou stranu, co mu má co ona tolerovat, když je oficiáoně můj. Ale možná to tak bude, že ona je ve stejné situaci a že mu vlastně toleruje, že ji podvádí se mnou. Otázka ale je, jestli to ona tak vidí, myslím, že nad tím tak milenky nepřemýšlí nebo jo? Že jí třeba taky běží v hlavě, co asi dělá, když není s ní, že žárlí na to, jak s námi tráví čas, že se miluje i se mnou, že jí to štve? Fakt nevím, jak milenky uvažují a nad čím přemýšlí a docela by mě to zajímalo. Hezky nevěru přirovnáváš k lásce ke sportu nebo šéfovi, vím, co tím chceš říct, ale jde to tak opravdu u nevěry pojmout? Manžel mi vždy tvrdil, že se nám to stát může, jemu i mě a že jde o to, netahat to do rodiny, že se to musí oddělit. To je asi to, jaks to popsala ty. On si asi myslí, že to odděluje, ale tím, že já vím a co vím, tak vím, že neodděluje. Zmatené, ale asi chápeš, co tím chci říct. Píšeš, že podstatné je to, jak má manžel rád mě a jak se ke mě chová. No a to je to, co nevím, jak moc mě má rád. Asi ještě trochu má, ale říkám si, že kdyby měl opravdu, tak nezahýbá. A jak se ke mě chová? No právě, že jak kdy, někdy dost blbě a někdy je to fajn, např. jako teď o víkendu. No a pak si má člověk vybrat. Prostě pořád nějak žiju v tom, že lidé by si měli být věrní, ale jak to tady tak vidím, tak to tak asi většinou nefunguje, což je na jednu stranu rozčarování a na druhou člověk vidí, že to tak prostě je i jinde a tudíž to asi není taková katastrofa.
Jinak by mě Bosorko zajímalo, čím se živíš. Dle tvých velmi trefných reakcí, které se mi moc líbí, bych skoro tipovala nějakou poradenskou profesi.
Předchozí