Loni jsme kupovali dětem tuto http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=28115221&tab=4 ... já vím píšeš bez sítě,ale velikostně je stejná jako ta co chceš jen je ještě do výšky...bydlíme sice v baráku,ale děckej pokoj není moc velkej,protože máme podkroví a i tak jí tam děti měli celej rok....je super bezpečná....před měsícem jsem jim sundala tu síť a hned druhej den jsem jí vracela zpět,protože bez tý jsem si to neriskla....jediný co mi vadilo,že brala v pokojíku světlo tak teď na zimu jsem jí složila...ale myslím,že pokud nemátě přeplácanej pokojík tak by se tam určitě vešla...známej jí taky kupoval dceři do paneláku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.