Ahoj Pavlo,
ja taky rodila u Apolinare, bylo to v unoru 2003. Malej kojenej nebyl, ale nemyslim si, ze by to byla vina sestricek na sestinedeli, protoze ty delaly vsechno proto, abych se rozkojila..teda spis aby se malej poradne prisal. Rodila jsem nakonec cisarskym rezem a mlicko mela tak 4 az 5 den po porodu, do te doby tahal mlicko ze strikacky, aby neztratil saci reflex. Davali mu zatim mliko od jine maminy, ale kazdou chvilku mi ho nosili na prilozeni, ale nikdy nic nevytahl, jen me kousal. Nezlepsilo se to ani kdyz jsem uz mliko mela, kojeni proste odmital. Jednou me zavolala jedna sestricka a vzala me k sobe do sesterny, nebo co to bylo a tam na nas cekaly dalsi dve sestricka a vsechny se na nas vrhly, ze prece neni mozne, ze nic nevytahne, ze se rozkojit proste musime:)..Zkousely to ve trech..ale marne, Domik si ani necuc, pritom se prisal..ale netahal..Nakonec jsem si myslela, ze u Apolinare budu snad bydlet, protoze nas chteli pustit domu az se rozkojim. Samy sestricky rikaly, ze tohle se jen tak nevidi, ze je to peknej lumpik. Nakonec jsem to byla ja, kdo opatrne nadhodil flasticku, chtela jsem jit uz domu a porad si rikala, ze se to snad povede doma. Noo, nepovedlo, Domisek proste prso nechtel ani videt:). Ale vina sestricek to opravdu nebyla, a nemuzu rict, ze ani vina moje, snazila jsem se ho prikladat jeste doma, ale marne, mlicko zacalo ubyvat. Mozna jsi narazila na spatnou smenu, ale ja si opravdu nemuzu stezovat. Jinak co se kojeni tyka, nejdriv jsem si pripadala skoro spatna, ze proste nekojime, ale nedalo se fakt nic delat. A presto, ze malej kojenej nikdy nebyl, tak je zdravej jak ripa, do roka byl nemocnej jen jednou a to chytil od taty.Tak to je asi vse, co jsem chtela napsat..Mej se moc krasne..
Předchozí