Janko, evidentně dítku je úplně šumafuk, že ho bolí hlava. Pochybuju, že dítě zastaví bolest zadku po plácnutí.¨ Pořád nechápu, co na tom plácání máte. Ad balkon - prostě nenechávám otevřené dveře a na oknech jsou bezpečnostní pojistky. Můj syn u babičky na návštěvě shodil ze stolu kytku. Zvláštní, doma to nikdy neudělal. Pak mi došlo proč - pokaždý, když jsme tam přišli, tak babička před ním sundávala všechny věci ze stolu, tentokrát to nějak nestihla a on si tu kytku uklidil prostě sám. Měla jsem ho za to bít? Proč?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.