| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja moc neplacam, u nas to nezabira, protoze k tomu, ze dal zlobi, jeste navic rve ~t~. To spis, teda, kdyz zrovna nejsem vytocena do bela, se to pokousim obratit v legraci, a privest na jine myslenky, takze Adamka treba "pronasleduju" po byte a jako ze mam z prstu kleste-stipacky a tema ho jako stipu do zadku. Nebo taky zabira zlechtani.

Ale jednou to zafungovalo perfektne. Adamek se skoro do 5 pocuraval v noci, byla jsem s nim i u dr. a enureza (nebo jak se to jmenuje) to pry neni, az jsem vypozorovala, ze se nepocura ze spani, ale rano, kdyz uz je vzhuru a je proste linej vstat a dojit si na zachod. Nepomohlo nic, vysvetlovani, domlouvani, odmeny, darky, zakazy (hlavne pocitace a to jinak zabira spolehlive). Tak jsem ho proste jednou rano serezala a od ty doby ani tuk, fakt, jako kdyz utne. Tak nevim, je mozny, ze zrovna nahodicka jsem se trefila do dne, kdy by se prestal pocuravat tak jako tak, ale tomu moc neverim. A fakt je mi jedno, jestli s tim prestal ze strachu, pro me je dulezitej vysledek.

Jinak placanim zivot zachranujici situace jsem zatim resit nemusela. Ale to neni moje zasluha, Adamek se o sebe dost boji sam, takze spoustu veci proste nedela - nebeha do silnice, neleze na okno, nejezdi rychle na kole. A skakani po gauci me nak nechava klidnou, na to jsem moc lina, tohle resit. Akorat, ze nam uz z nej lezou pera, ale stejen jsme planovali ho vymenit, akorat jsme to odlozili na dobu, kdy bude trosku vetsi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.