ve škole, jsou velcí.
Ano, pracuju a snažím se začít hned poté, co vypadnou, to je 7,15 - sprcha, čaj.... druhý čaj v kanclu.
Když to neklapne, zajedu do peří - to se odvíjí od toho, kdy jsem šla spát večer předtím, zítra zase asi zapadnu, ale mám termíny dané státem, které dodržet MUSÍM, ranní snídani pro děti, svačinu a šéfovský dohled
)) mají hotové úkoly, připravené věci na ráno a zase budu prudit, když si nevyčistí zuby večerní kontrola a pusa na dobrou už byla, večeřeli a vykoupali se oba - je to jednodušší, když jsou velcí.
Ráno, když zaspím jakkoliv - se musím vypravit na schůzku v 9.00, pak na další v 11.00, pak jsem po půlroce objednaná ke kadeřnici (mám ofinu na bradu), pak kontrola, vrátím se tak kolem 17.00 a ještě musím přistát v kanclu, protože termín na audit je příští týden.
RADÍM, nehroť sama sebe, své možnosti, nároky na sebe, ono se dá žít v pohodě i s legem na chodbě, nebo (když mne rapnou koníčkÿ) s nitěma v posteli, stejně to NIKDO JINÝ NEUDĚLÁ a fakt neznám ženu, co stíhá pracovat, uklízet, spát, péct, studovat, mýt okna - a ještě se umejt a být milá manželka už jen komunikací - NAJEDNOU.