tehle recept na laskonky se dá použít i na kokosky,ořechové pusinky i na klasické pusinky - jen vynecháš kokos
Recept je zaručený,nedělám už jiný. Šlehat vychlazené bílky s cukrem ve vodní lázni (horkou vodu dám vařit do kastrolu - do plastové misky nebo nerezové bílek a cukr a vodu nechat mírně vařit a šlehat elektrickým šlehačem dokud to nezhoustne tak,že to drží tvar) Pak na plech s peč. papírem uděláš kopečky nebo zdobičkou uděláš špičky. Klidně tu směs nech vychladit v lednici a až pak dávej na plech.
Pečení v troubě - je to spíš sušení - nejlépe horkovzdušnou troubou tak max. na 90 stupňů, jakmile je trouba horká tak se pusinky neusuší ale pečou se,jsou gumové. Udělané pusinky poznáš tak,že zespodu na ně ťukneš a zazvoní, neprolomí se ... Zkouším v průběhu sušení a podle toho ubírám teplotu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.