na Vaše stránky jsem se dostala náhodou a zaujala mě Vaše anketní otázka "jak jste vybírali jméno a či jsme s ním spokojeni".
Jméno mému synovi jsem dala po jeho otci a až po jeho 21letech se mi dostala do rukou kniha "Jméno je Váš osud". Díky této knize jsem se dozvěděla, že František žije s tímto jménem těžký život s neviditelnými okovy a horšícím se zdravím. Čeká ho osamělost, nelehké osobní soužití a prý by bylo dobré změnit jméno...
Zamyslela jsem se nad těmito napsanými slovy a myslím, že něco pravdy na tom bude, protože můj syn opravdu volné chvíle tráví bezdůvodně sám a v osobním žovotě se mu také nedaří.
Už sám se nabízel, že si změní křestní jméno a Vaše stránky mi pomohly se rozhodnout mu v tom pomoci. Pokusíme se na matričním úřadě změnit křestní jméno FRANTIŠEK na jméno FRÁŇA, nebo FANDA.
Prosím budoucí rodiče zvažujte jména svých dětí, ať v pubertě,v dospívání či ve stáří nejsou nešťastní... Ivana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.