Dcera měla naprosto stejný průběh. Taky se až po několika týdnech naprosto osypala. A bylo to při koupi větší velikosti, což dr. řekla, že prostě u větší velikosti zákonitě obsahují víc toho prostředku proti protečení, a to jí může vadit.
Vyrážka zmizela skoro až za měsíc! Odbourat všechny vlhčené ubrousky po tuto dobu, umývat jen vodou, případně heřmánkem a my natírali pouze modrou indulonou.
Jo, a vrátila jsem se pak k Pampers. Nic jiného mi nezbylo... Pak už nemochla ani Pampers Sleep and play, musela jsem kupovat jen ty dražší...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.