Ahojte, Jsem z Kostelce u Holešova. Pracuju v Přerově. Dneska jsem si sehnala další spoustu knížek. Manžel si ze mě dělá srandu, že jsem požíračka informací. Ale chci vědět co nejvíc. Nevědomost mě ubíjí. Je to neuvěřítelné dneska jsem z lékařského hledicka načala 9. týden těhotenství. Přestává mi být i špatně. Dneska jsem se zvládla i bez problému nasnídat. A co vy holky snažilky nějaké nové poznatky? Zatím ahoj Iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.