Dobře si dovedu představit Vaše pocity. Syn prodělal několik záchvatů do 6 let věku. Vždy to bylo při teplotě. Potom jsme měli několik let pokoj, až teď s pubertou se situace zhoršila. Začalo to asi před 3 lety (bylo mu 14 let) opět při teplotě. Začal užívat Depakin a po třech letech bez záchvatu mu ho vysadili. Okamžitě se objevil záchvat. Znovu užívá a teď prodělal 2 záchvaty v průběhu dvou týdnů. Jsem z toho vždy úplně vyšokovaná a od té doby ho pořád pozoruji. Před těmi třemi lety se také léčil homeopaticky. Mám pocit, že mu to dělalo dobře. Bohužel jsme se nechali ukolébat obdobím bez záchvatů a léčbu jsme přerušili. Začneme zase znovu. Mám pocit, že k záchvatům teď také přispěly stresy se školou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.