Zdravím všechny budoucí maminky, které uvažují o Podolské porodnici. Má dcera se tu narodila 27.9.2004. Přístup celého personálu byl perfektní. Byla jsem 1 den na oddělení rizikového těhotenství. Pak velmi krátce na porodním sále - šlo to velice rychle. Nakonec 6 dní na 6-nedělí. Měla jsem štěstí - byl volný nadstandartní pokoj. Všude byly senzační sestřičky i lékaři. Toto je mé druhé dítě. První jsem rodila v maličké porodnici ve Šternberku, tak mohu porovnávat. I když Šternberk byl taky fajn. Měla jsem trochu obavu z toho, že to ve velkých porodnicích berou jak na běžícím pásu, ale mé obavy se po první návštěvě v Podolí rozplynuy. Pokud budu mít snad další dítě, rozhodně jej ráda přivedu na svět právě tady. Jen jedna drobnost. Ačkoliv jsem měla nadstendartní pokoj, kde s náma mohl být manžel teoreticky pořád, pokud tam s náma nebyl i přes noc, musel dodržovat návštěvní hodiny jako všichni ostatní. Takže fakt, že s Váma může být otec dítěte kdykoliv, berte trochu s rezervou. Docela nás to mrzelo už i proto, že jsme platili 1400,- za den a nemohli jsme být spolu tak, jak jsme potřebovali.
Předchozí