Taky mám zkušenost s bradavicemi z dětství.Měla jsem je snad všude na chodidlech,roky jsem se toho nemohla zbavit.Chodila jsem na sněžení,samozřejmě to nikdy nezabralo,jednou mi je vyřízli,ale vrátili se.Až jednou mi někdo přivezl z Německa malou ampulku nějaké vodičky,v červenobílém balení,bohužel nevím jméno,ale to balení vypadalo jako tyčinka na rty a zabralo to na 100 %.Bylo to velmi účinné,po týdnu zmizeli a nikdy se už neobjevili.Vyzkoušejte to, v Německé lékárně Vám určitě poradí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.