Bydlím ve městě a mám pocit, že tady lidi vodítko snad ani neznají. Zuřím tady denně - pod jednou paží děcko, pod druhou svého malého psa (protože mi už na něj x krát vyjela nějaká obluda.
Když vidím psa bez vodítka a majitele, který se nenamáhá si psa zavolat, i když vidí, že já taky vedu psa a dítě tak se většinou ozvu ať si psa laskavě zavolá.
Jinak když má někdo psa na vodítku ... nebo i bez vodítka s náhubkem tak to moc neřeším (i když prostě myslím, že ani ta varianta bez vodítka s náhubkem není ok)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.