To já páníčkům říkám
. Oni většinou odejdou, neboť ta hysterka by mohla klidně ty policajty zavolat. Majitelé psa co povalil dceru, dokonce utíkali.
Je zajímavé, že moc lidem vadí řev a vztekání se dítěte, ale pes bez náhubku a vodítka nikoli? ˇˇZe by opravdu to přísloví co je v dnešním článku na hlavní straně platilo obráceně?
Já mám psy ráda. Jako děcko jsem lezla za každým
. Dcera se psů šíleně bojí, možná proto, že ji párkrát shodili, nevím. Synátor taky ječí, když vidí ségru. Psy to samozřejmě poznají, toho se bojím nejvíc. Když jdu po ulici a vidím prase bez náhubku, tak mám strach, že udělá chlamst a bude bez ruky.
Často těm pejskařům, kteří tvrdí jak je jejich miláček hodný a nic neudělá, ať si jen představí nějakou obludu, která je o hlavu větší jak oni, dlouhá nejmíň dva metry, otvírá na ně tlamu, funí a žgryndá a semtam zaštěká. Jestli by byli strašně stateční. Obávám se, že to ale nepomůže.
Sousedi (naštěstí přes jedny) na zahradě mají rotvajlera. Už pokousal 4 děti, stále ho mají a stále s ním chodí bez vodítka. Jednou jsem viděla jak zakousl kočku, docela rychlý pes :-(.