Nás když při venčení otravují "bezprizorní" psi (jsou to většinou psi, kteří prolezli plotem kvůli hárajícím fenkám v okolí), tak se k nim prudce otáčím čelem a zavelím jim nekompromisně ostrým hlasem odchod domů. Zatím nám pak dali všichni pokoj a opravdu odešli (někdy jsem musela i mírně vykročit proti nim). Nedávno se tak vrátil poslušně k páníčkům i obr ridgeback, který mi chtěl našeho psího mrňouse pofackovat (chtěl si hrát, ale asi by mi psa rozšlápl).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.