| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

No důvod proč jsem chtěla z Podolí co nejdříve pryč ,byla právě sestra "všechno vím nejlíp" je to celkem škoda ,protože jinak bylo Podolí výborné.

Rodila jsem poprvé. 18 hodin jsem strávila na rizikovém oddělení, posledních 8 hodin tam byl přítel se mnou. Byla jsem moc ráda,protože jsem měla stahy celou dobu po pěti minutách a neotvírala jsem se. Pak to šlo hrozně rychle, nestačili mi dát ani klystýr a oholení bylo jen šup šup. Na epidurál na který jsem se poslední hodniny "těšila",také nedošlo a kapačka na zmírnění bolestí ,zabrala až když byl malý venku. Na porodním sále jsem byla 1/4 hodiny ve sprše a pak jsem při 1/4 hodinové kontrakci porodila krásného zdravého chlepečka. Personál na prodním sále byl skvělý, hlavně porodní asistentka a pan doktor a vlastně všichni co tam byli. I když to bylo tak moc rychle a ani nevím jak se tam všichni tak najednou vzali.Jediné co jsem tak nějak dokázala vnímat a poslouchat,byl přítelův hlas. Dojem z porodu byl výborný. Horší to bylo, jak psala Haluška na šestinedělí, ale vlastně nebýt jen jediné nepříjemné sestry, nemohla bych si na nic stěžovat, škoda jen, že jsem se s ní musela potkat. Pokud bych měla znova rodit, vybrala bych si asi zas Podolí.

pro halušku:
Včera u nás byla paní doktorka , říkala ať malýho nebudím na jídlo ,že si sám řekne, a nevadí když celou noc prospinká, jen přes den pokud se nevzbudí po pěti hodinách ho mám budit. A pravda je,že spinká těch 4-5 hodin. Je klidný a já taky. A mlíčka mám tolik ,že když kojím tak mi to z toho druhého teče až na stehno:-) .Taky už máme za sebou první procházku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.