| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono záleží na tom, jestli byla správně zvolena ATB. U mladší dcerky nedělala dr. výtěry a dala nejprve jedny ATB, ty zabraly, za měsíc znovu problém, další ATB, opět zabraly, za další zase, opět ATB, až jsem si došla na výtěr, měla jsem v krku betahemolytického streptokoka sk. G, dostala jsem penicilin a dcera ospen. Od té doby relativní klid. Nyní je malá cca 2 dny po chřipce, ještě odkašlává a mě dneska navečer začal bolet krk, tak cucám septolete. Držím moc palce, nemusí to být ihned ta samá angína, protože ATB by měla působit po dobrání tuším 24 hodin,může ta bolest být způsobena suchým vzduchem v bytě, jak se teď víc topí v těch mrazech. Dala bych na topení teď na noc mokré ručníky a vypla v místnosti, kde malý spí, radiátor.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.