| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Klaudie, my se na to díváme z druhé strany, ale pokus se vžít do situace té maminky, která byla pokousaná i její dítě. Ty bys hledala pro takovýho čokla po večerech náhradní ubytování? Já tedy ne. Měli jsme fenku dalmatina 12 let, žila s námi jako člen rodiny, neměla žádný výcvik, jednali jsme s ní jako se svéprávným členem, ona milovala celou rodinu, nikomu z nás by neublížila, byla to taková jemná fenečka. Ale co má paní dělat, když děda psa zkazil, ona už ho nepřevychová a nikdo z okolí si ho dobrovolně nevezme. Měli jsme my doma co dělat, abychom udali od naší dalmatinky štěňata, když se nám spustila s chrtem a to byla krásná zdravá štěňata, dvouměsíční, nádherná, zájemcům jsem předávala pejsky zadarmo, oočkované, odčervené, s pytlem granulí, vodítkem, obojkem a miskou na granule. Měla jich 7 a všechny jsem ořvala, ale všech 7 jsme si nemohli nechat, ale měla jsem co dělat, aby si zájemci vzali křížence dalmatin-chrt. Všichni mi slíbili, že mi pošlou fotky, jak pejsci rostou, no samozřejmě, že mi nedošla ani jedna. Táta a hlavně máma si ťukali na čelo, že jsem pošuk. Ale když jde o psa trhana a zabijáka, tak by šla sranda stranou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.