Řekla bych,že je důležité nenechat je ztvrdnout. Já ještě nikdy neudělala kokosky tvrdé, po upečení byly vždy měkkoučké,ale musela jsem je hned dát do mrazu (v ledničce tvrdnou) a po vytažení jsou úžasné. Ale pokud už byly v pokoj. teplotě více hodin tak ztvrdly také. Pokud jsou tvrdé už po upečení,tak bych změnila recept...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.