Přidat odpověď
Já bych si dovolila protestovat proti normování podílu domácích prací v cizích domácnostech.
Krom toho by možná bylo lepší se opřít do profesionálního života mnohem víc, než do fňukání zde v místě, to přesně dělají pipiny, ty druhé si najdou svou pozici, která jim vyhovuje, ať už u sporáku, nebo v profesi.
Ten první odstavec píšu z pozice ženské od sporáku, ten druhý odstavec z pozice ženy, která se dokázala prosadit v mužské profesi a v drsné realitě života, jenom ji to jednoho krásného dne prostě přestalo bavit.
Takže jsem po několika měsících mateřské naklusala hezky zpátky na pracoviště dobývat pozice a že jsem to taky dostala nesčetněkrát od pánů sežrat, jenomže oni takto bojují mezi sebou, pohlaví je obvykle jen zástupný problém a je to o prosazení se v kolektivu. Jenomže s ublíženým postojem neprojdete, obávám se.
Stejně tak doma, jaký smysl má fňukat tady? Jestli kterákoliv z nás přenechá vůdčí pozici, musí se buď smířit s to podřízenou, nebo si tu druhou vybojovat, najít kompromisní řešení......je jedno co, ale určitě nikomu nepomůže svůj osobní pocit křivdy ve vztahu svalovat na ostatní, kterým jejich hopkání kolem sporáku vyhovuje.
Předchozí