Přidat odpověď
Borůvko,
ale ono to není jenom o tom létání. Těsně před vánoci jsem byla v jednom kostele na rybovce. Před námi seděla paní se dvěma dětmi tak 4-5 let. Ty děti to evidentně nebavilo a tak tam celou dobu lezli,přes židle,kecali a strkali se. Musela jsem se opravdu dost držet,abych na ně nevystartovala,protože díky nim mám nejenom já,ale i spousta dalších lidí pokažený program. Buďe je tam ta paní nemá brát nebo se má postarat o to,aby děti nerušili. Já bych takhle malé děti na tuhle akci netahala,protože byc mi bylo jasné,že to ty děti bavit nebude a budou otravovat z nudy.
Nedávno se mi tohle stalo i v restauraci,kam jsem si zašla na oběd. Taky rodinka s dětma,který řvali na celou restauraci a rodiče nic neřešili.
To samé s tím létáním. Když má člověk smůlu a sedí v jednom letadle s dítětem-dětmi,které prořvou celý let je to děsný,protože není úniku.
Přiznám se,že mám fakt ráda klid a tohle mi drásá nervy. Nejhorší je,že jak jsme všichni pořád v poklusu naštve mě to tím víc,když si urvu někde nějaký čas,abych si odpočinula a pak narazím na tohle.
Předchozí