| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, vidím jak jsou si naše příběhy podobné, napsala jsem svůj na diskusi Nevěra.

U nás, co máme kluka taky vášně moc nebylo - bylo to uřvané mimčo, teď mu jsou 4 roky. Cítím, že je vina na mé straně - sexu mnoho nebylo, byli jsme spíše jako sourozenci.

Nevím jak dál. Mobil jsem mu projela, bohužel jistotu, že je nevěrný mám. Přiznala jsem, že jsem to četla, protože lhal a smál se mi do očí.

Uvědomila jsem si jak moc ho miluju, momentálně s ním komunikuju minimálně - chci mu to nechat trošku sežrat. Nevěřím mu, nechci rozbíjet rodinu. Snad to časem nějak překonáme.

Ten nadhled mi zatím chybí. Děvčata, která psala do Tvé diskuse mi pomohla, díky.

Jak se u tebe situace vivinula za ten necelý měsíc?

Jen rada na závěr, měla jsem svůj malý byt, ten jsme prodali a koupili společně větší, máme na něm dluh. Teď co to vím lituju, že jsem to udělala takhle blbě. Raději pronajmi, neprodávej.

Držím pěsti!!!

Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.