Ivo, také se jsme se rozhodli zatím nepropichovat. Podobně jako Vy z uvedených důvodů. Já jsem narozena v dubnu, mamka mi je dala hned píchnout - v poradně tam s námi byl tehdy můj 6-letý bratr a má z toho trauma snad napořád - a v zimních měsících se mi naušnice zatrhla do čepičky - tehdy prý následovala dost dlouhá léčba - mamka na to nerada vzpomíná. Manžel je zcela proti - říká, že až bude mít dcera rozum, sama se rozhodne.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.