| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mužům nefandím, ale nehodlám je vnímat jako nepřátele, kteří mi ukusují z krajíce. Bohužel znám jen málo žen, které dokážou zůstat ženami a zároveň se prosadit. Co bytostně nesnáším, tak kohosi, kdo má v rodném listě sice psáno pohlaví ženské a urputně se snaží čúrat ve stoje. Takové týpky vážně nemá smysl vyměňovat za "pohlaví mužské", protože to postrádá smysl a nic nového a jiného nikam nevnáší.
Protiví se mi stejnost, nikoliv rovnoprávnost. Nejsem chlap a nehodlám se v něj proměnit, čerpám z toho dobrého, co mě dělá ženou. Nechci být "jakože ten".
Muži mi nevládli a dokonce mi nevládly ani ženské, které se kdovíjakým způsobem dostaly na vedoucí pozice. Rozhodně to u mnohých z nich nebyly osobní kvality, spíš opěrné sloupy v podobě známostí.
To, že se někdo nechá ovládat, je jeho problém a problém společnosti, svorně tu panáčkují muži i ženy, většinou za účelem zvládnutí hypotéky. Já sice bydlím ve squatu a peču chleba, ale neovládá a neomezuje mě nikdo. Pro sebe to považuju za lepší, než někde panáčkovat. Jestli to někdo má jinak, fajn, ale ať to nesvádí na kdekoho a kdeco okolo a už vůbec ne na pohlaví. Netvrdím, že se o to nedá skutečně zakopnout, ale obvykle je to spíš ojedinělý úlet, ze kterého se dá najít jiná cesta.

Nejsme muži a ženy, jsme lidé a pokud nám někdo vládne, nejsou to muži, jsou to vyvolení. Tady je chyba - ve skutečnosti nejsou vyvolení námi, ač si to rádi namlouváme, ale podmínkami a možnostmi okolo nich. Jenomže ono je tak líbivé si vytvořit nepřítele, klidně v mužích a na něj pak všechno hpodit. Možná to uklidňuje. Mně dávno ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.