Přidat odpověď
kambalo, fakt, že muž na mateřské dovolené není běžný model, naprosto neznamená nemožný. Předpokládám, že to bude menšinový model vždycky, ač jsem pro to, aby si to hoši vyzkoušeli, to by ovšem ženy samy nesměly tak těžko odkládat své kojence do cizí náruče. Nic a nikdo, kromě vlastního přesvědčení jim v tom nebrání.
Jsem pro, aby muži, kteří se odebrali na mateřskou, či rodičovskou dovolenou, byli oslavováni jako zářný příklad pokroku, na druhou stranu, není moc a síla, která by je k tomu přinutila proti jejich vůli, takže jediná možnost - takového nebrat, nebo si udělat náhradní profesní program.
Žádat na soudech vhodné místnosti ke kojení, nu proč ne, ale kdo to má žádat? Já to klidně odsouhlasím, popř. i petici podepíšu, ale těžko se po mně může chtít, abych něco takového aktivizovala, nějak to není v souladu s mými zájmy, ani potřebami. Aktivizuje to někdo, nebo si planě stěžuje?
Popravdě, kojící matka k soudu nepatří, jako tam nepatří kojenec, vzhledem k tomu, co se tam děje a řeší to vážně není vhodné prostředí pro zmíněné subjekty.
Předchozí