Moc všem děkuju. My ještě nic doporučeno nemáme, jen se domnívám, že tomu tak bude. Poradím se na orl.
Kili, proč si myslím, že doporučí vytrhnutí? Od listopadu chraptí, dneska už mu je hodně špatně rozumět, a to mluvil na svůj věk dost dobře, myslím
Má otevřenou pusinku, chrápe a v noci se moc budí - což kvůli tomu spaní bych to neřešila. Ale docvaklo mi, že problémy se spánkem začaly po odebrání dudlíka, když ho měl, dýchal částečně i pusinkou, aniž bych si to uvědomila. Samozřejmě, pokud by byla jiná možnost, budu jedině rádat - trhání se bojím, je to takový můj malý Míšánek.
S hořovickou nemocnicí mám dobré zkušenosti, výborní lékaři i sestřičky, nemůžu si vůbec stěžovat, naopak jen chválit!, i s trháním u dcery - ale - problém ta narkoza, dcerka dva dny prozvracela, i s krví, to jí bylo o dva roky více. Navíc je možnost genové mutace, u syna ještě nezjišťováno, odkládáme, tak bych něco šetrnějšího než delší narkoza. NE TEDY ALE BEZ NĚJAKÉHO UMRTVENÍ! tO ne... Jen zjišťuju možnosti, jsem ráda připravená...
Moc všem děkuju a přeju hezký den.