Přidat odpověď
My byli na zákroku teď před vánocemi. Taky jsem dlouho odolávala a měla jsem z toho strach, ale od září byl syn téměř pořád nemocný. Rýmu měl nepřetržitě, zabraly až atb. kapky, ale po týdnu rýma zase, pak ucpané dutiny, ztráta sluchu, další atb. Tak jsme se objednali, ale zase jsem měla strach, že chytí rýmu. A asi 3 dny před zákrokem zase začal kýchat a nemohl se vysmrkat, přesto, že měl pocit, že má nos plný. Na doporučení Mgr. z lékárny jsme zkusili PREVENTAN junior a do 2 dnů bylo po problémech. Na odstranění jsme byli zdraví, bylo to v celkové anestezii, endoskopicky a byla jsem moc spokojená. Mohla jsem být s ním hned po probuzení, chvilku plakal, pak usnul, prospal se a byl v pohodě. Byl celkem problém ho udržet bez pití a jídla, ale nakonec jsme to zvládli. Problémy neměl žádné, akorát po polévce trochu blinkal, ale dr. říkala, že je to normální, že ta spolykaná krev musí ven. Pak už všechno dobré. Ale ve 3 letech bych taky ještě něco vyzkoušela. Třeba by ti mohla dr. napsat něco na posílení imunity nebo zkus ten preventan. Dávám ho teď dceři, protože měla rýmu a kašel a moc nám pomohl. Tak ať jste zdraví!
Předchozí