no vida, je docela pokrokovej
mám v obýváku jednu stěnu červenou, na ní je nábytek ze světlého dřeva (tuším hrušeň nebo bříza nebo tak něco) - 2 knihovny a mezi nimi pracovní stůl, takže to tak "neřve", jo a ta červená je spíš "cihlová" nebo "vínová" nebo jak to nazvat (míchali mi to v Baumaxu, vybrala jsem si podle vzorníku, na 1 zeď ca 15m2 asi za 600,- když jsem chtěla sytou barvu. Zbytek stěn a strop je bílý, podlaha dřevěná + dlažba (v kuchyňské části). Na protější straně mám gauč s červeným potahem a polštářky aby se to "vyvážilo", závěsy bílé a režné. Přjide mi to ok. Takže já si to představit umím. Jen bych asi mimčo nedávala k té červené zdi
takže vybrat která to bude.
Nebo fakt ty pruhy - třeba nejsilnější uprostřed (třeba 1m široký pruh) a slabší po stranách, ať už vodorovně nebo svisle. Červené a bílé mohou být i doplňky pro holčičku, kluk bude mít třeba modré, černé, dřevo a tak ( a třeba plakát červeného ferrari nebo kamionu nebo fotbalisty ve dresu Manchester United
)..... myslím že super nápad. Pokud to nebude řvavá barva, neměj obavy. A kdyby ta jedna stěna nevyšla a zdálo se ti to po pár dnech prostě blbé, i sytá barva se dá přemalovat, u ségry měli brutální zelenou, a stačil nátěr penetrací a 2x primalexem Polar a má to bílé jako snížek, nic neprosvítá...