Vážená paní doktorko, děkuji za odpověď.
Jelikož dcera mezitím opět trošku změnila chování, nemohla jsem vaši radu příliš vyzkoušet. Párkrát se chovala, jak jsem popisovala, ale hlazení a mluvení příliš nepomáhalo.
Dcera změnila asi na týden a 1/2 chování k horšímu. Už jsem myslela, že se bude chtít odstavit, protože někdy začala křičet okamžitě (většinou při kojení v sedě - jen jsem si ji položila na klín a už křičela), nebo pila pět minut a pak začala křičet rovnou, nebo po mých pokusech o opětovné přiložení. Po zvážení na poradně (po 4 týdnech od poslední návštěvy) přibrala 900g. Takže mě to trochu uklidnilo.
Po tomto dosti stresujícím období přišlo období relativního klidu, kdy sice pila jen 5-10min, ale pak se odvrátila, ale nekřičela. Po takovýchto 14 dnech přibrala 200g (celkově váží 6,09 kg). Nyní (asi týden) se mi ji daří nakojit v době, kdy vidím, že je už unavená - pije v klidu, jelikož při tom usíná. Doufám jen, že toho vypije dost než usne.
Nenapsala jsem ovšem, že Barborka zvrací - nyní převážně při odříhnutí (vyjímečně při nebo mezi kojením). Dříve zvracela častěji. Psala jste, paní doktorko, že by to byla jiná situace. Jsem z Ostravy, proto nemohu navštívit Vaše centrum. Byla bych tedy velice ráda, pokud byste mi napsala, v čem by byla situace jiná.
Jak jsem ale již uvedla, dcera nyní pije relativně v klidu, takže spíše reaguji na Vaši odpověď.
Předem děkuji za případnou odpověď.
Předchozí