Ahojte.Já jsem rodila své první dítě u apolináře nyní v září.Na porodním sále byli všichni skvělí,sestřičky trpělivý a neskutečně hodný a ochotný.Moc mi pomohly..po psychické stránce.Pak ovšem nastal převoz na oddělení,kde jsem byla v šoku.Po porodu..když se na mě 5 hodin nepřišla podívat ani 1 sestra,jsem se odebrala sama do sprchy..motala se mi hlava,no děsný..měla jsem problémy s kojením.horko těžko jsem se dožadovala pomoci.Příjde setra,pomuže přiložit v rychlosti dítě k prsu a zmizí.žádná ukázka ruzných alternativ poloh při kojení,atd.v porovnání s podolím,kde rodila má kamarádka..seděla u ní trpělivě sestra i pul hodiny,chodila kontrolovat,jak to jde..je tedy ochota a zapálenost do práce u apolináře u sester na ..oddělení nulová.tak to je má zkušenost.mějte se hezky a snad se přístup sester změní.jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.