a pořád ještě berou děti po porodu do inkubátoru? To mě vadilo hrozně, bylo to nedůstojný handrkování o vlastní dítě (dcera měla apgar 10-10-10, porod rychlý bezbolesntný, bez natržení či nástřihu pro mě, otec byl s námi po porodu, šli jsme na nadstandard). Nakonec nám dceru nechali, dcera to nejen přežila, ale přežila bez újmy
30 letá pediatrička nás přišla sepsout jak malý haranty, že když už rodíme tady, NEMÁME ZTĚŽOVAT PRÁCI SESTRÁM A RESPEKTOVAT JEJICH POSTUPY.
Ale na druhou stranu - když jsme druhý den řekli, že chceme odejít domů ( po vizitě a partobulinu pro mě), postup byl naprosto profesionální, bez jediného úšklebku či poznámky. Vše naprosto korektní, pediatrička (jiná, cca 50letá) s náma pohovořila možná rizika, příznaky případných potíží novorozence, vzala si papír od naší pediatry, která mi ho dala pro porodnici, že převezme dítko do 24 hodin po porodu do své péče... No, prostě sen, nikdo z nás nedělal blázny a nezodpovědné magory - zhodnotili stav můj i dcery, poučili, popřáli mnoho štěstí, dali papíry, odešli jsme...