| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj. 30 čč s tím začněte, uvidíte, jestli Vám budou stačit, budete dávat 2 na rovno do kapsovky, tak 1 k zadečku, druhou dovnitř kapsy, na 15x přebalení. Spíš si myslím, že na učurané a ukakané mimčo, to bude málo.Ale jak jsem řekla, vyzkoušejte, uvidite.Podle situace 1 kapsovka mi vydržela 2-3 přebalení,pokud dítko jen čuralo.Stejně záleželo na okolnostech.
Kapsovky jsou pro čč (narovno) lepší než PUL kalhotky, aspon dle mých zkušenosti, a navíc se dají využít i jako svrchní kalhotky (bez vycpání).
Z kapsovek jsou fajn nové Fuzzi Bunz, Baby Kangas, Drybees, z PUL 1velik.Blueberry na patentky a Swaddlebees na SZ.
Ale s čč jsem přebalovala i co pul hodinu až 3/4hod., než jsem si našla ty svoje plenky, které mně vyhovovaly a také mimčo bylo spokojené.Ale na začátek jsou minimálně dobré určitě.A také je potřeba počítat s tím, že čuraní i kakaní miminka se bude časem měnit.A také hraje roli i velikost miminka.Já mám buclíka a vel. L jsem dávala poměrně brzy.
K AIO:
např. BabyBeehinds Magic AIO mají ještě kapsu s original vkládačkou,a já ji, pokud potřebuji zvýšit savost, ještě doplnuji bambusovou Ptit Desousse s fleecem, a 3-4 hodiny nevím o přebalování.
Stejně tak Swaddlebees 2 v 1, mají kapsu pro docpání, hodím do kapsy ptitku bambusovou s fleecem, k zadečku velour vkládačku a zvýším tak savost. S těmito mám osobně nejlepší zkušenosti.
A u těchto AIO pro rychlejší schnutí: v pračce je pořádně vycentruji a ještě je suším vnitřkem navrch,během druhého dne je mám suché.
Jinak u 1velik. AIO jsem se setkala s tím, že se můžou objevit problémy s nepříjemným krabatěním vnitřní části AIO, mám osobně raději vícevelikostní, lépe sedí.

Co mamina, to jiná látkařka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.