Objevila jsem tuto diskusi v při bloudění na internetu v rámci příprav na diplomovou práci, kterou musím za 2 měsíce odevzdat. Moje diplomka se týká výchovy dětí v době manželské krize a její "výzkumná" část je zaměřena na střídavou péči a případně společnou péči obou rodičů. Potřebuji získat reakce 30-50 lidí, kteří mají se střídavou popř. společnou péčí vlastní zkušenosti. Moc vás prosím o pomoc, protože v okruhu mých známých a známých mých známých se mi zatím podařilo najít jen 8 lidí. Nemusíte se bát žádného zneužití informací, anonymita je samozřejmostí. Pokud jste ochotni věnovat mi kousek svého volného času, prosím ozvěte se co nejdříve.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.