| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám oba syny na ZŠ Černém Mostě. U staršího jsem měla opravdu štěstí na paní učitelku, má ji dosud, je to paní učitelka Cikhartová,je vynikající. Ve třídě vždy řeší vše se žáky, výborná spolupráce s rodiči, i s žáků, kteří nemají dobré chování. Výborně vysvětluje učivo, takže se synem již látku jen procvičujeme. I paní učitelka mladšího syna je velice dobrá. Na špatný kolektiv narazíte kdekoliv, na špatné žáky také. Syny bych dala pryč, až kdyby situace byla neúnosná, to je samozřejmé. Ale vzhledem k tomu, že oba s manželem pracujeme, nemůžeme obíhat odpoledne školy, zvlášť když mají děti ještě nějaké kroužky. A v pátém ročníku stejně většina dětí odchází na gymnázium. U nás je to plus pro školu hlavně díky výborným pedagogům, ale jsme teprve na prvním stupni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.