Margitko, samozřejmě, je to jen jeden z problémů, ve které vyústila řada předcházejících problémů, jak jsem psala a proto navrhovala tu psych. poradnu. Přes postel vztah řešit nejde, ale nesmí se na ní zapomínat
![:-)](/g/s/0.gif)
Tady nejde o to, že ho manželka usouloží k smrti, aby neměl na milenku ani pomyšlení, tady jde o to, umět si to spolu zase užít. Naučit se mluvit o věcech, ve kterých mám blok a Jana psala, že má blok v sexu, jako jsem měla já.
Jano30 jasnačka
![:-)](/g/s/0.gif)
, on si s ní píše ze setrvačnosti, ze slušnosti k ní - ona mu píše, tak jí přeci nepošle k šípku, to se nedělá! A jak mohl poslat k šípku manželku? protože už ji bral tak samozřejmě, že ho nenapadlo, že by z toho "něco" bylo. Ano, byly jsis s ním tak jistá...ten pocit znám. Jen si teď vzpomenu, když jsem jednou líčila, jak mi ta jedna paní z jeho práce vadí, jak se ke mne chová a k němu (rok před nevěrou!) Mamka mi tehdy říkala ať si na ní dám pozor, že Ta o něj usiluje a to ne na flirt a do postele, ale do rodiny. A měla pravdu. Jenomže já jí to fakt nevěřila, nevěřila jsem, že ten můj zamilovanej princ by mohl mne tohle udělat...teď už věřím čemukoliv a zbaia jsem se tak nočních můr...spím klidně, ač vím, že nevím na čem jsem, předtím jsem si myslela, že vím a přesto se mi často zdály divný sny