Dnes jsem narazila na diskuzi, zda vidět či nevidět mrtvé miminko. Nám náš chlapeček zemřel 14 hodin po porodu a jsem nesmírně vděčná za to, že ač napojen na spoustu přístrojů a hadiček jsem ho mohla držet v náručí a že v mé náruči zemřel.
Mrtvé dítě není žádný netvor. Smrtí se nic nemění. Mrtvé dítě je krásné svým způsobem. Poté co náš andílek zemřel a byl odpojen od všech přístrojů, ho manžel umyl a oblékl a pak jsme se s ním mohli rozloučit, mazlit se, chovat ho a pusinkovat. Je to pro nás hodně důležité. Škoda jen že jsem nebyla fyzicky schopna u něj být déle - po císaři - . Druhý den viděl manžel našeho chlapečka ještě jednou a pak já pět dní po jeho smrti v kapli na hřbitově. Byl stále krásný.
Nebojte se vidět svoje zemřelé děti, dříve nebo později tu tohle přání bude, ale třeba bude už pozdě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.