Tak koukám, že naše školka je ohledně jídla naprosto ideální!!!
Doma vařím trošku jiný jídla a kluci rozhodně nemají problém s tím, co uvaří ve školce, naopak si kolikrát přidají a to ne kvůli velikosti porce, protože fakt jí jako vrabci
.
Namátkově - dnes ke svačině tvaroh s kapií a pečivem, oběd -cizrnová polévka a rajská omáčka s knedlíkem, svačina - myší pomazánka pečivo a mléko.
Naše paní kuchařka se fakt snaží 1x týdně luštěniny a 1x týdně rybu. Sladkou svačinu mívají jen v pátek.
S přineseným jídlem chápu, že může být problém, jednak děti jsou chytlavý a pak by si každý vymýšlel, že tohle a tamhle to nechce. prostě to funguje - nejíš,nechceš, tak máš smůlu.
A pak mi i kuchařka říkala - sice kvůli dortům k narozeninám, že kvůli případnému průšvihu, to nestojí za to... Ne každá školka je prostě připravená na děti s dietou...
Na druhou stranu, když bude rozumná ředitelka, vždycky se dá najít nějaké řešení. Nehledě na to, vy se nescházíte na SRPŠ a neřeknete, co by jste chtěli a podobně? Neříkej mi, že ostatním rodičům vyhovují paštiky a salámy. To já třeba za sebe ani já skoro nejím a děti to mají jako ve svátek, to už musí být
...