| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jano30, jsou to ale pitomci, co? nerozumím tomu...Já jsem ztratila práci a teď se zase bojim, že kvůli tomu ode mne odejde, že nejsem dost dobrá, vždycky jsem byla perfektní, v práci jsem byla na vyšších pozicích než on, ale co máme prcka, tak jsem dělala víc doma a jeho tlačila, že má na víc...on to asi pochopil jinak...že má na lepší ženskou, i když s klidem mohu říct, že jsem hezčí, mladší a sympatičtější než ona. Navíc nemám dvě cizí, ale jeho děti a nenutím ho žrát veganskou stravu....jenže když se to u nás provalilo a po odloučení na přemýšlení a návštěvách u psychologa, on se vrátil domu, já na něj nijak netlačila, nikdy se ho nezeptala, kdy už přijde domu, naopak jsem mu dvakrát řekla, že je ještě brzo, až jednou přijel s batohem domu. A ona začala buzerovat esemeskama... :-( nemohla to udejchat, přestože jí hned ten den co se to provalilo řekl, že pokud, POKUD by on někdy ode mne odešel, tak ne k ní, ale sám za sebe. Ale co já vím, co tam v práci ona do něj denodenně hučí.
Příští týden mají mít večer hospodu a já už za tím zase vidím něco jinýho. A v únoru prej outdoor a to je před rokem zrušili. Ale přišel včera docela nadšenej, že pojedou někam do hor a jeho kolegy znám, tak snad by v tomhle si nedovolil lhát...a hlavně proč? Že by chtěl obě? všechno? nechápu to a moc se tím zabývám, jdu vyvenčit psa....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.