Přidat odpověď
Jano30, jsou to ale pitomci, co? nerozumím tomu...Já jsem ztratila práci a teď se zase bojim, že kvůli tomu ode mne odejde, že nejsem dost dobrá, vždycky jsem byla perfektní, v práci jsem byla na vyšších pozicích než on, ale co máme prcka, tak jsem dělala víc doma a jeho tlačila, že má na víc...on to asi pochopil jinak...že má na lepší ženskou, i když s klidem mohu říct, že jsem hezčí, mladší a sympatičtější než ona. Navíc nemám dvě cizí, ale jeho děti a nenutím ho žrát veganskou stravu....jenže když se to u nás provalilo a po odloučení na přemýšlení a návštěvách u psychologa, on se vrátil domu, já na něj nijak netlačila, nikdy se ho nezeptala, kdy už přijde domu, naopak jsem mu dvakrát řekla, že je ještě brzo, až jednou přijel s batohem domu. A ona začala buzerovat esemeskama... :-( nemohla to udejchat, přestože jí hned ten den co se to provalilo řekl, že pokud, POKUD by on někdy ode mne odešel, tak ne k ní, ale sám za sebe. Ale co já vím, co tam v práci ona do něj denodenně hučí.
Příští týden mají mít večer hospodu a já už za tím zase vidím něco jinýho. A v únoru prej outdoor a to je před rokem zrušili. Ale přišel včera docela nadšenej, že pojedou někam do hor a jeho kolegy znám, tak snad by v tomhle si nedovolil lhát...a hlavně proč? Že by chtěl obě? všechno? nechápu to a moc se tím zabývám, jdu vyvenčit psa....
Předchozí