Holky je to těžký prožívám asi to co Jana.Už jsme sem pár krát psala.Manžel má milenku od března.jjá to přišla po měsíci teda v dubnu.Hned to sní skončil vše bylo fajn.Ona pro něj nic neznamená, nespí sní atd.No smaozřejmě to neskončilo( to jsme zjistila dýl)i když se choval hezky.Tak zas že to sní skončí.Pořád dokola v říjnu apk když se opil a já se bavila normálně bavila s jeho kolegou tak řekl že ji miluje.Pak zas hned že od nás nechce odejít že by to dávno udělal.Vyhodila jsme ho řekl že chce den na rozmyšlenou.večer přišle že chce být s námi že to sní skončí ale chce to čas.před vánoci jsme byla v nemocnici tak si prý uvědomil že by to bylo beze mě těžký že by u ní nebyl štastný, chce být semnou atd.A to můžu říct že se ted k sobě chováme jak právě zamilovaný posíláme si peprné sms po všech stránkách je to mezi náma hezky ale stjně ještě nepřišle s tím že by s ní ukončil.Já nevím co dělt pořád přemýšlím.Jinak je nám spolu hezky až se mi nechce věřit že by sní byl a ale pořád určitě je.Jen na to co píšete že se takhle chovají hezky ale stejně.Chtějí asi obě nedokážou se vzdát ani jedný. Vím je to hrozně zmatený.Manža ted začal povídat i o tom že si pořídíme mimi až tohle zmáknem ale stejně mi přijde že žádný kroky zatím nedělá.Je to těžký.držím palce at to zmáknete.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.