...rodila jsem syna v srpnu v te porodnici. z gynekologickeho hlediska jsem byla spokojena, primar byl moc prijemny, ostatni doktori taky, ale bohuzel na odd. sestinedeli jsem se necitila fajn. detske sestry - jak uz jsem v diskuzi tu jednou cetla - byla tak neochotny pomoct, ze se mi v tom emoc. stavu skoro chtelo kricet nebo plakat. mela jsem cisare (a je to moje prvni dite), takze nevedela jsem na zacatku jak na to (kojeni). misto toho, ze mi poradily, delaly tlak (ale to MUSITE zvladnout! chdak miminko!nevypada dobre atd.). jednou pet minut me jedna sestra dala rozkaz, aby prisla do vedelejsiho pokoje, abych "aspon" videla, jak to dite koupat. jsem se citila tak ponizena. jedina sestra, ktera byla pratelska a pomohla, byla nahodou jedna moc mila pani, ktera je uz v duchodu a tam jen prisla, protoze jedna sestra byla nemocna a nemohli v lete najit jinou. je obrovska skoda, ze takove chovani muze zkazit tu fazi po porodu tak moc. nebyla jsem dost silna, abych mohla odpovidat na takove chovani, proste to bylo huste.dalsi vec: uz tydny predtim jsme se s manzelem informovali, jestli muzem mit jeden z tech 3 pokoju, kde muze bydlet i partner. presto, ze jsme se ptali porad a kazdy den po porodu, nedostali jsme misto. pak jsem se s nejakou jinou maminkou tam mluvila, a ta se nechala napsat do seznamu "nadstand. pokoj" mnohem pozdeji a dostala hned misto. nevim, jak to tam hodi - mozna je treba mit kontakt nebo jine manevry. sestry na oddeleni sestinedeli byli v poho. priste se mozna domluvim navstevu por.asistentku na vlastni penize, aby nekdo byl tam, co muze podporit a pomoct, kdyz nejake sestry maji blby den. nebo uz ztratily chut na tu praci.