xeno, pro někoho možná slátaniny. Já ale slyšela o ženách, které jsou celý život nešťastné, že se jim potrat nikdo nepokusil vymluvit a jsou kvůli tomu nešťastné. Takže já jí naopak přeju dobro, aby pak jednou třeba nemusela trpět, jako spousta dalších. Rozhodně nejsem sadista, snažila jsem se to naopak napsat citlivě. Což se o Tvém příspěvku říct nedá. Tohle je svobodná diskuze, nedělej cenzuru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.